Söderberg & Partners · Publicerad 29 juni

Vill du arbeta med ekonomiuppgifter i ett ledande företag? Utmanas du av stort eget ansvar och vill utvecklas inom redovisning?

Söderberg & Partners söker en noggrann och kunnig ekonomiassistent/administratör till stabsfunktionen Finance Sweden. Finance ansvarar för koncernens ekonomihantering. Tjänsten är en heltidsanställning med start omgående.

Söderberg & Partners expanderar snabbt och verkar inom en komplex bransch, vilket innebär att arbetet kommer att vara omväxlande och ge bra utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ingå i ett team på fem personer. Finance Sweden är en grupp på cirka 30 personer som alla bidrar till vårt positiva och öppna arbetsklimat på Söderberg & Partners. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

I rollen hos Shared Services kommer du att arbeta med olika ekonomiuppgifter, primärt knutna till kund- & leverantörsreskontra. Det kommer att finnas bra möjligheter att i framtiden ta ansvar för fler uppgifter relaterat till koncernens löpande bokföring. Dina arbetsuppgifter omfattar:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Administration av kunder och leverantörer
  • Bokföring av in- och utbetalningar samt bankavstämningar
  • Periodiseringar, anläggningstillgångar och avskrivningar
  • Avstämning av balanskonton
Rollen innebär också att löpande arbeta med att utveckla våra processer inom dessa områden. Tillsammans med vårt processteam analyserar, utvecklar och implementerar du nya lösningar och förbättringar baserat på dina egna initiativ och input från den övriga verksamheten.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

För denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du kanske är en gymnasieekonom, eller motsvarande, i början av din karriär. Eller så är du en vass administratör som är sugen på att lära dig mer om redovisning. Det viktiga är att du är flexibel och prestigelös med ett driv för lärande samt att du trivs med att jobba både självständigt och i grupp.

Eftersom tjänsten innebär kontakter med såväl operativt ansvariga som övriga medarbetare är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt att kommunicera. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och ser det som positivt att sträva mot tydliga förbättringsmål. Det är extra meriterande om du har intresse eller erfarenhet av IT-frågor och/eller processer och förbättringsarbete.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 juli
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga