Söderberg & Partners · Publicerad 29 nov

Söderberg & Partners söker en exceptionell webbutvecklare som vill vara med och göra ett avtryck på den Nordiska FinTech-scenen. Teamet du ansluter till består av ett gäng unga specialister med olika bakgrund och en gemensam vision att revolutionera hur vi ser på professionell, personlig rådgivning. Teamledaren rapporterar direkt till Söderberg & Partner-gruppens vd och teamet arbetar över alla affärsområden och geografier som koncernen är verksam inom.

Arbetet är varierat och du kommer att arbeta med allt från att diskutera och ta fram kravspecifikationer till att implementera lösningarna i systemen. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar, och arbetsuppgifterna innehåller både tekniska utmaningar och utmaningar kopplade till verksamheten som kräver en djup problemlösningsförmåga. Vi har en ambition att inkorporera AI i våra produkter och ett intresse eller erfarenhet inom området är meriterande.

Söderberg & Partners är Nordens ledande fristående rådgivare av finansiella produkter och försäkringar. Huvudkontoret ligger på Regeringsgatan mitt i centrala Stockholm och vi har i dagsläget kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Luxemburg. Vi är en dynamisk och initiativrik organisation med korta kommunikationsvägar.

Idag sker all utveckling i Microsoft-miljö med .NET och SQL Server där vi arbetar med de senaste utvecklingsmiljöerna och verktygen. Utvecklarna arbetar med allt från kravställning till design, implementation och test.

Vi ser gärna att du har:
  • Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i JavaScript
  • Goda kunskaper i .NET/C#, MVC och SQL Server
  • Hög samarbetsförmåga och tycker om att dela med dig av din kunskap
Söderberg & Partners FinTech-team driver och utvecklar några av branschens mest spännande projekt som kommer att revolutionera hur vi ser på personlig rådgivning.

Vi rekryterar löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson: Walter Nuñez, 076-149 50 97

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Sista ansökningsdag: 2016-12-15

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1000 medarbetare.

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.
+ Läs mer om företaget