S2Medical AB · Publicerad 19 dec 2019

S2Medical AB (publ) är ett börsnorterat bolag baserat i Linköping, som fokuserar på sårläkning. Vi utvecklar och säljer innovativa medicintekniska produkter inom sårläkning och brännskadevård.

Våra produkter säljs i flera länder och har utvärderats av ledande läkare inom sårläkning och brännskadevård i världen.

Nu rekryterar vi inför en storsatsning i Norden och skall förstärka vårt team med en produktspecialist/säljare för Stockholm och Mellansverige.

S2Medical AB öppnade även under 2019 S2Clinic, den första privata kliniken i Sverige, specialiserad på läkning av kroniska sår. S2Clinic är dessutom den första kliniken i världen som garanterar läkning. Läker inte såret av behandlingen, så är behandlingen kostnadsfri.

Till tjänsten som produktspecialist/säljare, söker vi i första hand en distriktssjuksköterska med erfarenhet av försäljning. Tjänsten kommer att utgå från ditt hem i Sverige och innefattar även ett antal utlandsresor varje år. Till exempel till mässor, kongresser och kundbesök.

Du som söker ska vara en person med ett högt inre driv. Du är en person med hög social kompetens och som klarar av att planera, utföra och utvärdera dina arbetsinsatser kontinuerligt över tid, tillsammans med en hög kundnärvaro. Du behöver dela vår vision om att hjälpa patienter att läka deras sår och minska deras lidande, genom en modern syn på sårläkning.

Du som söker ska vara en person som gillar att träffa andra människor och hjälpa kunder att hjälpa deras patienter. Du ansvarar för att utföra arbetet på ett professionellt sätt och kan identifiera vilka kunder som du behöver träffa för att skapa försäljning.

Du är också en person som gillar att tala inför folk, du drivs av att skapa resultat, du vill ständigt utvecklas, du vill vara med och skapa struktur och du klarar av att arbeta ensam i ditt distrikt. Säljarbete på fältet är i perioder ett ensamt arbete som kräver disciplin, driv, vilja, engagemang och planering.

Du är också en person som kan motivera dig själv till framgång och som med lust och glädje börjar jobba varje morgon, med vetskap om att du gör skillnad för våra kunder och deras patienter, genom frihet under ansvar som arbetsmetod.

Har du dessa kvaliteter och vill börja arbeta med oss, ja då är du en person som vi vill träffa.

Arbetsuppgifter i urval:
 • Uppsökande försäljning till läkare, sårsjuksköterskor och undersköterskor på kliniker och vårdcentraler
 • Inbokning av kundmöten
 • Samarbeta med sårgrupper, sårnätverk och referensgrupper för sårprodukter
 • Rapportera i kundsystem på daglig basis
 • Bereda upphandlingsunderlag inför upphandlingar
 • Hålla produktutbildning för kunder
 • Hands-on arbete om hur våra produkter appliceras på patient
 • Planering och genomförande av mässor, kongresser och andra möten
 • Bidra till organisationens utveckling och framgång genom projekt
Meriterande är:
 • Utbildning inom sjukvård, gärna distriktssjuksköterska eller sjuksköterska
 • Erfarenhet av uppsökande försäljning
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
 • Erfarenhet av sårbehandlingar
 • Kunskaper om brännskadevård
 • LIF-utbildningen eller IMA-kursen

  Om det här stämmer in på dig, hör av dig!
  + Läs mer om jobbet
  Om företaget
  S2Medical AB (publ) är ett medicintekniskt bolag som utvecklar och säljer innovativa sårläkningsprodukter för hela sårläkningsprocessen, med fokus på brännskador och svårläkta sår. Bolaget har utvecklat eiratex®, ett nytt cellulosabaserat material för läkning av svåra brännskador och svårläkta sår. Materialet läker sår effektivt och därmed minskar både lidande för patienter samt kostnader för hälso- och sjukvården.
  + Läs mer om företaget
  Sista ansökningsdag
  2 feb 2020
  Anställning
  Tillsvidareanställd
  Omfattning
  Heltid
  Antal Tjänster
  1
  Yrkesområde
  Försäljning
  Underkategori
  Utesäljare

  Inga fler jobb från S2Medical AB tillgängliga

  Inga fler liknande jobb tillgängliga