SBC · Publicerad 21 mars

Är du en kommunikativ person som vill göra skillnad för kunden genom beslutsunderlag och vägledning? Har du erfarenhet från förvaltning och trivs i en resultatorienterad roll? Vi på SBC söker just nu fastighetsförvaltare till vårt kontor vid Medborgarplatsen i Stockholm!

Din roll
Som fastighetsförvaltare är du avtalsansvarig för ett antal bostadsrättsföreningar. Tjänsten innebär att du ansvarar för kundkontakten, den tekniska förvaltningen och fastighetsutveckling för dina föreningar. Du har en tät kontakt med fastighetsskötare som arbetar i fastigheterna samt har beställaransvar av leverantörer och entreprenörer.

I rollen som fastighetsförvaltare arbetar du aktivt med att öka fastighetens värde och strävar efter nöjda kunder Du förutsätts bedriva ditt arbete proaktivt och med entusiasm. Vidare deltar du i bolagets verksamhetsutveckling och i kvalitetsarbetet genom dina förbättringsförslag.

Du kommer att utgå från SBCs huvudkontor i Stockholm med ca 100 medarbetare och tillhöra gruppen med 15 fastighetsförvaltare.

Vem är du
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst tre års erfarenhet som fastighetsförvaltare och gärna har utbildning inom fastighetsförvaltning. Vidare krav är att du har B-körkort samt är flytande i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har Bas U/P.

Som person ser vi att du är strukturerad och har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samtidigt som du sätter upp och håller dina tidsramar. I den här rollen är det viktigt att du är initiativtagande, trivs med att sätta igång aktiviteter och uppnå gott resultat för att leverera lösningar. Då du kommer ha mycket kontakt både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ, van vid många kontaktytor och är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande.

Din ansökan
Ansök senast den 30 mars 2019! I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför skicka in din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt relevanta betyg. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Ida Otterud på SBC.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet