SCANIA CV AB · Publicerad 26 apr 2021

Vår återförsäljare Scania Sverige Region Stockholm Norr söker en ny begagnat säljare till vår verksamhet i Enköping.

Uppdrag
Ditt huvudsakliga uppdrag är att se till att vi skapar en lönsam begagnat affär genom ett strukturerat arbetssätt. I uppgifterna ingår att värdera inbyten, marknadsföra, administrera och sälja begagnade lastbilar som är anpassade efter kundens behov.

I uppgiften ingår även att hålla ordning på bilar för att uppnå bästa möjliga exponering genom att säkerställa att fordon som är till försäljning, är rena, visuellt tilldragande, att gården hålls i god ordning och bilar är rätt placerade. Du planerar logistiken och leveransen av begagnade bilar från att de kommer in som inbytes tills ny kundleverans. Du tar ansvar för att vi registrerar bilar på portaler för visning på Web och andra medier och ser till att de exponeras på ett säljande sätt.

Du kommer vara ensam i din roll på återförsäljaren men ha ett väldigt nära samarbete med våra säljare för nya fordon och tjänster samt våra serviceverkstäder. Du kommer även arbeta aktivt med vår begagnat ansvariga på distributören för Scania i Sverige.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av företagsförsäljning, med gedigen kunskap om lastbilar och påbyggnader och dess värde. Du trivs att arbeta tillsammans med människor och gillar att göra affärer. Vi ser att du definitivt har C-körkort. Utöver det är det meriterande om du har CE-kort och erfarenhet inom begagnade fordon.

Som person har du förmågan att bygga och upprätthålla kundrelationer och leverera utomordentlig service. Du har en social- och utåtriktad personlighet med känsla för affärer. Du har en stark vilja och driv att arbeta självständigt och driva förändring.

Vi erbjuder
En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scania.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Rickard Arvidsson Återförsäljarchef Scania Sverige Region Stockholm Norr tfn 010 - 708 64 85.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-31. Intervjuer och anställning kan komma ske under ansökningsperioden.

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav drygt 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2019 registrerade Scania Sverige 6 652 tunga fordon samt 146 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 44,2%.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga