SCANIA CV AB · Publicerad 12 apr 2019

Vill du vara med och utveckla Scanias bussaffär till nästa nivå för den svenska marknaden? Scania går från att vara en leverantör av produkter till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi vill göra skillnad, vill du?

Dina arbetsuppgifter
Som säljingenjör är du en del av det dagliga stödet till säljarna med stöd kring specifikations- och produktfrågor i offertarbetet. I rollen som leveranskoordinator är du den naturliga mittpunkten i vår säljavdelning där du håller kontakten med Scania CV, busskarossörerna, tredjepartsleverantörer och våra buss säljare. Du koordinerar transporterna och leveranserna av våra bussar. En stor del av arbetsuppgiften blir att tillsammans med säljare upprätta en individuell leveransplan för varje fordon och sedan bevaka att planen följs samt utföra en kontroll av bussarna innan leverans.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet och gedigen produktkunskap om busschassier, busskarroser och dess värde. Du har förmågan att bygga långsiktiga och hållbara relationer med karrosörer och övriga leverantörer samt våra busskunder.

Du är en positiv lagspelare som gillar att arbeta med processer och rutiner samt har en social och utåtriktad personlighet. Du tycker om att ta initiativ, arbeta självständigt och driva förändringar. Du utmanas av att hitta lösningar på problem, möta deadlines och att prioritera rätt. Du tänker långsiktigt och är en uthållig person. Självklart har du mycket goda IS/IT- kunskaper framför allt inom Officepaketet.

Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning och D-körkort.

Vi kan ge dig
en rolig och utvecklande vardag med möjlighet att vara med och utveckla Scanias bussaffär och du får förmånen att arbeta med marknadens starkaste varumärke och produktprogram.

Du får ett ansvarsfullt och utmanande arbete tillsammans med ett bra gäng. Trivsam arbetsmiljö nära vår affärsstödsverksamhet där vi även supporterar våra lastbilssäljare samt närhet till servicemarknad med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstadstjänster och försäljning.

Vi är ett team av kompetenta och trevliga kollegor som gör det möjligt för dig att växa med uppgifterna och du får goda möjlighet till vidareutbildning och vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.

Ytterligare information
Kontakta gärna Niklas Engholm, ansvarig chef Produkter & tjänster, 010-706 67 84 eller Camilla Sjödin, HR 010-706 64 80.

Ansökan
Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och för tjänsten relevanta betygskopior. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 30 april. Välkommen med din ansökan !
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga