SCANIA CV AB · Publicerad 29 juni 2021

Nu tar vi nästa steg i att utöka vår affärsmodell och erbjuder ett kundnära uppdrag där vi säkerställer bästa möjliga service direkt i kundens egen depå. Denna nya modell kräver inte bara god problemlösnings förmåga och teknisk kompetens utan här kommer du även vara med att sätta nya arbetssätt för framtida liknande upplägg.

Vi söker nu dig som vill vara med på denna nya spännande resa där fokus ligger på ny teknik inom våra elektrifierade fordon. Ta chansen att vara med och utveckla framtiden i form av eMobility - elektrifierade fordon. Tjänsten är placerad i södra Mälardalen.

Dina arbetsuppgifter
I din roll ansvarar du för att leda och fördela arbetet i verkstaden. Du ansvarar även för att det dagliga arbetet utförs enligt gällande instruktioner på ett effektivt och kvalitativt sätt, vilket är ekonomiskt både för kunden och för verkstaden. Du säkerställer att verkstaden producerar planerad tid och upprätthåller goda relationer med kunder.

Du stöttar mekaniker med instruktioner och anvisningar, vägleder vid felsökning och val av rätt reparationsmetod samt kvalitetssäkrar utfört arbete innan kunden hämtar sitt fordon. Du har ett utvecklingsansvar för dina medarbetare med syfte att utveckla dem, i det ingår utvecklingssamtal, regelbunden feedback samt bistå Service Manager vid lönesättning.

I rollen ingår även administrativa uppgifter bland annat skriva arbetsordrar, fakturera och beställa reservdelar.

Din profil
Du har lägst gymnasieutbildning med inriktning fordon/teknik samt tidigare erfarenhet från fordonsbranschen och har du arbetsledarutbildning är det meriterande. Du besitter mycket god teknisk kompetens med kunskaper om fordonsreparationer gärna med inriktning buss.

För tjänsten krävs att du har IS/IT-kunskaper och kunskaper i reservdels- och verkstadssystem då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Vi arbetar med t.ex. AutoMaster, Multi, och Cabas.

Du trivs med många kontakter och att hantera en mängd ärenden samtidigt som du kan snabbt rycka in och hjälpa dina kollegor med tekniska problem. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Du är driven, kommunikativ och besitter god förmåga att skapa och upprätthålla relationer. Som person är du serviceinriktad, ordningsam och du är duktig på att planera och organisera.

Som en del av vårt team är du flexibel och trivs med utmaningen att lösa såväl snabba som mer komplexa ärenden åt våra kunder tillsammans med dina kollegor. Du behärskar svenska både i tal och skrift. B- och D-behörighet är ett krav, har du även CE och C-behörighet är det meriterande.

Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas, då vi ständigt utmanar våra processer.

Vi kan ge dig
Trivsam arbetsmiljö med duktiga och trevliga kollegor inom reservdelar, verkstad samt försäljning, vilka hjälper dig att växa med uppgiften. Mycket goda möjligheter till vidareutbildning och egen utveckling inom Scania. Tjänsten är på heltid.

Ytterligare information
Vill du veta mer? Kontakta gärna Ulf Johansson Key Account Manager på telefon 010-70 668 12

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval och ev. kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden med undantag för semesterperioden v 29 - 32.

Välkommen med din ansökan!

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav drygt 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2020 registrerade Scania Sverige 4 960 tunga fordon samt 488 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 45,3%.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga