SEB · Publicerad 8 mars

Stimuleras du av verksamhetsnära analys och förvaltning kommer du trivas som Business analyst inom SAS Base på SEB P&F i Stockholm

Här väntar en bred teknisk och analytiskt uppdrag inom specialistområdet Solvency.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med förvaltning och vidareutveckling av affärskritiska system inom Business Intelligence och Solvency-området. Här får du som Business Analyst möjlighet att jobba operativt med rapporteringen, felsökning och analys av loggar i ett nära samarbete med verksamheten. Till din hjälp har du tjänster från SAS Institute som FRSII2 och EGRC, Data Integration-Studio och SAS Base. Här kommer du ha flera kontaktytor bland verksamhetens alla användare, aktuarier, inom ekonomi, kapitalförvaltning på affärssidan.

I teamet ingår 5 personer där alla är specialister inom SAS-utveckling och Solvency-området. Teamet präglas av ett stort verksamhetsintresse och organisatoriskt tillhör ni IT och området för affärssystem och affärsutveckling. Ni ingår i en distribuerad organisation då koncernen sträcker sig till Lettland, Danmark och Kuala Lumpur.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som motiveras av att få lösa problem och trivs med ansvar i din vardag. Då en stor del i arbetet är självständigt behöver du vara en initiativrik och självgående individ.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av förvaltning i en komplex IT-miljö och gedigen kunskap inom SAS Base. Du behöver ha erfarenhet av SAS Macro-programmering. Du behöver känna till ETL-verktyget Data Integration Studio (DI - Studio). Erfarenhet av rapporteringsverktyget FRSII2 och EGRC är ej nödnändigt men meriterande. Det är meriterande om du har förståelse av Solvency sedan tidigare och XBRL men inget krav. Du trivs med att kommunicera med andra och att ha ett serviceinriktat förhållningssätt. Du behärskar svenska och engelska väl.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga