SEB · Publicerad 15 mars 2021

Som fullstack-utvecklare på SEB inom Java / JavaScript utvecklar du framtidens lösningar för digital inloggning och signering!

En allt mer digitaliserad värld kräver säkra och smidiga digitala inloggnings- och signeringslösningar. Som fullstack-utvecklare med fokus på Java och JavaScript hos oss på SEB i Stockholm utvecklar du säkra och smidiga lösningar för ett av våra viktigaste kundnära områden. Här bidrar du till ett säkrare samhälle för oss och för våra användare!

Om jobbet

I rollen som fullstackutvecklare arbetar du med utveckling och vidareutveckling av våra lösningar för identifiering, signering och utgivning av elektroniska identiteter, som mobilt BankId. De helhetslösningar vi utvecklar används inom applikationer genom hela SEB och av externa parter, och kräver tillgänglighet 24/7.

Vi erbjuder dig:
  • Delaktighet i SEB:s satsningar på nya lösningar och tjänster inom exempelvis betalning och e-identiteter
  • En roll där du med ditt team kontinuerligt levererar nya lösningar för våra olika digitala kanaler
  • Att vara del av ett mycket viktigt område inom banken där våra lösningar gör stor skillnad för våra kunder och kollegor
Ditt team
Vi är 6 personer i teamet med bred och djup kompetens inom front-end och back-end. Vi arbetar agilt och samarbetar dagligen med produktägare, stakeholders och de interna och externa användarna av våra lösningar. Vi sitter i Stockholm men har ett systerteam i Vilnius, Litauen som vi samarbetar tätt med. Hos oss är kunskapsdelning och att lära av varandra viktigt! Vi tycker själva att det är roligt och givande att arbeta i ett område som är föränderligt och där vi ständigt vidareutvecklar både våra tjänster och vår kompetens.

I front-end arbetar vi med bland annat Angular 11, RxJS, NgRX och Jasmine och Karma för testning. I back-end utvecklar vi i Java. Vi använder JEE, Spring Boot, Jenkins, GitHub och OpenShift.

VEM ÄR DU?

För att trivas som bäst i vår grupp och vårt gemensamma uppdrag är du som person initiativtagande med en förmåga att på ett systematiskt och effektivt sätt ta dig an uppgifter och problem. Du utvecklas kontinuerligt i din yrkesroll och trivs i en miljö där du ständigt får ny kunskap inom ditt område. Du värderar samarbete och trivs i en roll där du arbetar nära andra.

Du är en självgående fullstack-utvecklare med erfarenhet av utveckling i Java. Du har erfarenhet av JavaScript, gärna med Angular som ramverk. Har du kunskap av containerlösningar, CI/CD och RxJS samt NgRX är det ett plus.

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga