SEB · Publicerad 25 jan

Fullstackutvecklare till SEB inom Fintech till SEB i Stockholm

Gillar du att utveckla med ny teknik i fokus inom en spännande bransch? Ta chansen att jobba som Fullstackutvecklare hos SEB!

Om jobbet

Du kommer framförallt att jobba med att utveckla finansapplikationer i vår strävan att hela tiden förbättra våra tjänster. Det du utvecklar är direkt kopplat till verksamheten, så du blir en viktig del i att skapa innovativa produkter för SEB:s kunder.

Våra tjänster består bland annat av Risk & Värdering, Derivatclearing, Collateral och Prime Brokerage. Här ges du möjligheten att jobba med ny teknik och skapa front- och backendapplikationer för finansiella institutioner och företag.

Du tillhör avdelningen Investor Services. Ditt team som består av sju personer präglas av ett genuint intresse för finans och programmering. Vi utvecklas tillsammans genom parprogrammering, hackatons och löpande dragningar av nya tekniker och produkter.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som har intresse för finans och programmering samt en vilja att kontinuerligt lära dig nytt och utvecklas i din roll. Du är en erfaren .NET eller Java-utvecklare och väl bekant med moderna JavaScript-ramverk som Angular. Du känner dig bekväm med att bygga applikationer från grunden. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av några av både funktionell och objektorienterad programmering, microservice-arkitektur, databasutveckling i SQL och NoSQL-databaser. Har du också erfarenhet av systemarkitektur och API-integrationer kommer du ha stor nytta av detta.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga