SEB · Publicerad 29 jan

Är du specialist inom prestandatest och värderar variation och teknisk problemlösning? Välkommen som testare till SEB i Stockholm.

Nu söker vi en testspecialist med fokus på prestandatester i en bred roll med fokus på utveckling och omväxling.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med prestandatester där du som specialist jobbar mot SEBs alla 120 utvecklingsteam. Du kan förvänta dig en utvecklande roll och riskerar inte att bli uttråkad då varje projekt är unikt. Du verkar konsultativt direkt mot projektledare eller testledare från utvecklingsteamen där du ansvarar för din egen testledning, genomför prestandatester end-to-end och levererar resultat. Här väntar en tekniskt utmaning då du möter bankens alla tekniska plattformar, Java, .Net och Mainframe.

Du tillhör ett specialistteam inom application performance som består av 4 personer där monitorering och prestandatester ingår som leveranser. Teamet ingår i en större area Centre of Enablement for Continuous Delivery som jobbar med automatisering, ledning och stöttning mot hela SEB Solutions Delivery (ISD). Du kommer sitta i det prisbelönta kontoret i Arenastaden, Solna.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som gillar att påverka och testa nya tekniker. Du trivs bäst i en roll där du får ta ett helhetsansvar för din leverans och givet en snabb förändringstakt ser vi gärna att du gillar innovation och nytänkande i en unik kombination med kvalitet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet prestandatester där du har gjort end to end-tester. Du har jobbat i HP Loadrunner och gärna AppDynamics och Apica ZebraTester. Du har jobbat med både Linux och Windows OS.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som utvecklare eller senior testare i och med den tekniska komplexiteten som finns i rollen. Vi tror att du gillar tekniska komplexa miljöer, men du behöver inte ha jobbar med både .Net, Java och Mainframe. Intresseras du av en bred och stimulerande utmaning kommer du trivas hos oss i den här rollen.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT