SEB · Publicerad 15 jan

Vill du hjälpa våra kunder till en bättre privatekonomi och skapa långsiktiga och givande kundrelationer? Nu söker vi privatrådgivare till SEB utanför tullarna i Stockholm.

Om jobbet

Du kommer framförallt att arbeta med våra befintliga kunder men även med prospektering. Som privatrådgivare hos oss arbetar du med kundens hela ekonomi och du kommer att få arbeta i en stimulerande miljö där initiativ, drivkraft och laganda premieras. Du är en viktig del i vårt team, där alla kollegor stöttar varandra och samarbetar för att skapa framgång och goda kundupplevelser.

Vem är du

För att lyckas i din roll hos oss är du intresserad av att skapa långsiktiga och givande relationer med våra kunder. Drivkraft, gott affärsmannaskap och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du är noggrann och ser rådgivningsdokumentationen som ett viktigt verktyg i ditt arbete. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet som privatrådgivare och har goda kreditkunskaper. Du har SwedSec-licens och erfarenhet av att arbeta med investeringsrådgivning och försäkringsförmedling. Just nu genomgår vi en stor digital förändringsresa inom SEB-koncernen och därför är det en fördel om du uppskattar nya omställningar och utmaningar. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning.

Välkommen med din ansökan!

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 20 januari 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Poolia som hjälper oss i denna rekrytering. Hör av dig till Mia Olsson på mia.olsson@poolia.se eller Li Hedström på li.hedstrom@poolia.se

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia