SEB · Publicerad 25 nov 2019

Vill du bryta ny mark i ett spännande område med ny teknik? Hos SEB får du designa och utveckla morgondagens behörighetstjänster!

Att jobba som Javautvecklare och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll i teamet Behörigheter kommer du utforska oprövad mark på SEB och få en viktig roll inom ett prioriterat område. Du kommer att stödja verksamheten med nya och effektiva lösningar för att utveckla de centrala behörighetstjänsterna. Vill du jobba i ett team där nyfikenhet och kreativitet värdesätts? Då är detta något för dig!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Du och dina kollegor kommer, i nära dialog med verksamheten, jobba med att utveckla behörighetslösningar. Här får du vara innovativ och jobba med design och testdriven utveckling.

Vi är just nu inne i en spännande fas där fokus ligger på att bygga upp en ny digital lösning för att skapa en ännu bättre upplevelse för våra kunder. Du kommer att jobba med tekniker som Java, OpenShift och Linux.

Välkommen till ett team som jobbar i en öppen och prestigelös miljö. Vi vågar testa nytt och har kul tillsammans!

Din framtida chef, Beata Kriström, beskriver arbetet på Behörigheter så här:

"Vi välkomnar dig till ett team där du får möjlighet att lära dig moderna och hållbara IT-lösningar inom Behörigheter. Du kommer lära dig hela verksamheten och få en central roll i SEBs digitaliseringsresa. Vi är ett härligt gäng som arbetar agilt, lär av varandra och har roligt på jobbet."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • har erfarenhet av Javautveckling
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift
Vi söker dig som vill jobba i en miljö där traditionella metoder utmanas och innovativa lösningar uppmuntras. Du som har ett stort intresse för ny teknik och nya arbetssätt kommer att trivas här. Vi värdesätter egna initiativ och eget ansvar. Du kommer att arbeta i nära dialog med kollegor inom och utanför teamet så vi tror att du trivs med att arbeta tillsammans med andra och kan inspirera kollegor i arbetet mot gemensamma mål.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 19:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-it-tech-program
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga