SEB · Publicerad 25 nov 2019

Var med och skapa den vassaste kundupplevelsen inom kapitalförvaltning som Fullstack-utvecklare inom .NET på SEB!

Här är chansen som du inte vill missa! Att jobba som Fullstack-utvecklare med inriktning .NET och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på avdelningen Savings and Investments kommer du uppleva en start up-kultur men med alla de fördelar som finns med att ha ett tryggt företag som SEB i ryggen. Du kommer att få programmera i hela stacken och lära dig mer om kapitalförvaltning och finansiella instrument. Tillsammans med dina skickliga kollegor kommer du få jobba med ett helt nytt projekt som kommer att revolutionera upplevelsen för många av bankens kunder!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Just nu bygger vi ny digital kundupplevelse, ett customer interface, inom området för kapitalförvaltning. Här utvecklar vi i hela IT-stacken med tekniker som bland annat .NET, Angular, HTML och CSS. Rollen är utåtriktad då vi jobbar i nära dialog med verksamheten. Här kommer du att få jobba tvärfunktionellt och ha kontakt med bland annat UX-designers, affärsspecialister och produktägare.

Du kommer att tillhöra ett innovativt team som vågar prova nytt för att optimera SEBs tjänster. Teamet har en öppen och lättsam kultur med ett stöttande och tillåtande ledarskap.

Din framtida chef, Per Bodin, beskriver arbetet på Savings and Investments så här:

"Vi är ett roligt gäng som motiveras av innovation och förändring. Här får du utveckla ett nytt customer interface med målet att skapa en ännu bättre dialog med våra kunder. Du kommer bl.a. lära dig bankens IT-system, och får en chans att bli expert på teknikerna .NET Core, Angular och CSS. Här får du jobba utåtriktat med många kontaktytor!"

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • har erfarenhet av .NET och intresse för finansiella instrument
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Vi söker dig som vill sätta din prägel på SEB genom initiativtagande och ansvar. Du motiveras av att vara en värdefull tillgång, genom att se till att saker blir gjorda. I ditt arbete brinner du för att komma med nya insikter och innovativa idéer. Att arbeta tillsammans med andra människor är naturligt för dig och i grupparbeten kännetecknas du av din förmåga att stötta dina kollegor genom att dela med dig av din kunskap.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 2:e februari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-it-tech-program
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 feb 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga