SEB · Publicerad 16 nov 2020

Som Webbutvecklare på SEB är du en del av vår moderniseringsresa när vi bygger om viktiga fondhandelsystem från grunden!

Att arbeta som Webbutvecklare inom fondhandel och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Fund Execution kommer du in i ett spännande skede där vi moderniserar våra affärskritiska system inom fondhandel. Vi kommer att bygga om flera applikationer från grunden med moderna tekniker där du är med och påverkar vägen framåt. Det här är en möjlighet för dig som vill ha en utmaning där du bidrar och gör skillnad!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Hos oss blir du en del av ett härligt team som har stark sammanhållning och nära till skratt! Vi har kul på jobbet och tror på öppenhet och transparens i arbetet. Vi är i startgroparna på en spännande moderniseringsresa för våra affärskritiska system inom fondhandel. Dessa system möjliggör för SEB:s kunder att handla fonder på ett enkelt och smidigt sätt dygnet runt, säkert och med hög kvalitet.

I din roll kommer du att arbeta med utveckling av webbapplikationer med moderna tekniker som Angular och .NET. Våra system integreras med ett 30-tal andra system på SEB, och ditt arbete kommer att göra stor skillnad för våra kunder och kollegor över hela banken.

Din framtida chef, Lena Westerlund, beskriver arbetet på Fund Execution så här:

"Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt glada team! Du blir en värdefull del av teamet och kommer ha stort utrymme att utvecklas. Vi delar med oss av vår erfarenhet till dig och ser fram emot att få ta del utav din kunskap."

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Du som tycker om problemlösning och stort ansvar, kommer att trivas hos oss! Som person ser vi gärna att du trivs att arbeta i team och att dela med dig av din kunskap till andra. Du är flexibel och räds inte förändringar. Ditt arbete och initiativ är värdefulla för teamet och tillsammans ansvarar vi för våra gemensamma resultat.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 24:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök programsidan hos TNG: https://www.tng.se/seb-tech-program
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga