SEB · Publicerad 19 nov 2020

Vill du arbeta i Luxemburg med Private Banking-lösningar? SEB Luxemburg söker en fullstack-utvecklare inom Java!

Att arbeta som Java-utvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på SEB Luxemburg arbetar du med fullstack-utveckling av bankens Private Banking-lösningar, som utvecklas specifikt för att skapa värde för SEB Luxemburgs kunder. Detta är möjligheten för dig som vill starta en långsiktig internationell karriär i Luxemburg, ett av Europas finansiella centrum! SEB:s Tech-program är en unik möjlighet och denna internationella roll i programmet erbjuder dig en exceptionell start på din karriär. Är du redo att ta dig an världen på SEB?

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling. Du kommer att resa till Stockholm för att delta i delar av Tech-programmet.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner, justerat till levnadskostnaderna i Luxemburg.
Inför din start i September 2021 kommer du att få stöttning av en Relocation Manager som hjälper dig att hitta bostad och stöttar i alla praktiska ärenden så att din flytt till Luxemburg går så smidigt som möjligt.

Din framtida roll och ditt team

Hos oss på SEB Luxemburg och gruppen Digital arbetar du i tätt samarbete med alla delar av banken. Vi arbetar bland annat med utveckling av rapporteringsverktyg, API:er och digitala kanaler såsom internetbanken. Du kommer att vara delaktig i alla delar av utvecklingsarbetet och bidra till effektiva lösningar både i frontend och backend. Vårt arbete är mångfacetterat och spänner över alla bankens funktioner, men i dagsläget ligger mycket fokus på utveckling av API:er för att interagera med bankens kärnområden.

Vi arbetar med fullstack-utveckling och teamets tekniska kompetens är mycket bred! Vår tekniska miljö består av JavaScript, Angular, Java och Spring. Här får du alltså ett helhetsperspektiv på vår utveckling av högkvalitativa lösningar och applikationer.

Din framtida chef, Åsa Bergman, beskriver arbetet i gruppen Digital så här:

"Här har du en roll där du i allra högsta grad får påverka! Som utvecklare hos oss får du ett unikt perspektiv och inblick i både den digitala verksamheten och affärsverksamheten. SEB Luxemburg är en teknisk miljö präglad av bredd, komplexitet och affärsnärhet som är svår att hitta någon annanstans."

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift
Som person har du en mycket god samarbetsförmåga, och du värderar teamarbete samt bygger starka och varaktiga relationer med dina kollegor. Du trivs i en miljö som är föränderlig och har en flexibel och problemlösande inställning till nya förutsättningar. Du tar egna initiativ för att komma framåt i ditt arbete och tar ansvar för din uppgift och dina resultat.

Välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 24:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök programsidan hos TNG: https://www.tng.se/seb-tech-program
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga