SEB · Publicerad 13 mars

Motiveras du av att få jobba med .NET- utveckling i ett team med kollegor som gillar kodning och ny teknik lika mycket som du?

På SEB med placering vid Kungsträdgården i Stockholm får du just det och mer!

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med att utveckla system i .Net som bidrar till både verksamheten och SEB:s kundsegment inom finansiella institutioner.

Här sitter du tillsammans med användarna vilket bidar till att arbetet blir mycket agilt och du ser en direkt koppling mellan din utveckling och produktens framgång. Du får möjlighet att jobba flexibelt; utan att bli styrd av processer. I teamet jobbar ni crossfunktionellt med regelbundna releaser. Här erbjuds du också möjlighet att påverka teknikval.

Du kommer att tillhöra avdelningen Investor Services. Ditt team som består av sju personer präglas av ett genuint intresse för teknik och finans. Med parprogrammering, hackatons och löpande dragningar av nya produkter och tekniker skapas kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som har intresse för programmering samt en vilja att kontinuerligt lära dig nytt och utvecklas i din roll. Då du kommer att utveckla båda back- och frontend ser vi att du är en erfaren .NET- utvecklare som är bekväm med HTML/JavaScript och med fördel ramverk som Angular. Du är också väl bekant med agila metoder. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av både funktionell och objektorienterad programmering och känner dig bekväm med att bygga applikationer från grunden. Har du arbetat med open source-produkter såsom ElasticSearch, Kafka och Airflow kommer du ha nytta av detta, likaså databasutveckling i SQL och NoSQL-databaser såsom Redis och MongoDB.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 maj
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga