SJR AB · Publicerad 26 sept

För kunds räkning söker vi nu en självgående redovisningsansvarig som ska ansvara för hela redovisningen med allt från ax till limpa.

Du erbjuds en bred och spännande roll där du kommer att få vara en del av en engagerad, flexibel och prestigelös verksamhet. Arbetsplatsen är huvudsakligen förlagd ute på Sandhamn, vid behov erbjuds personalboende på ön. Arbetet sker på heltid och arbetstiderna är relativt flexibla. Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag men för rätt person finns möjlighet till en anställning hos kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Kassaavstämning
  • Lagerunderlag
  • Löpande redovisning
  • Lev- och kundreskontra
  • Avstämningar
  • Månadsbokslut och resultatuppföljning
  • Läsa in lönefiler
  • Stötta avdelningscheferna
  • Följa upp nyckeltal
För att passa i rollen tror vi att du har lämplig utbildning och tidigare erfarenhet av arbete med liknande uppgifter. Du är van vid att arbeta självständigt med helheten och vi ser gärna att du har erfarenhet av från hotell- och restaurangbranschen. För att passa in i organisationen är du öppen, kommunikativ och noggrann. DU är analytisk med god förmåga att se såväl detaljer som helhet. Vidare är du en lagspelare som hugger i där det krävs och du tycker om och är van vid att ha flera kontaktytor.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Therese Kraft på 08-407 55 14 eller Malin Lindqvist på 08-407 55 09. Urval och intervjuer sker löpande.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga