SJR AB · Publicerad 21 sept

Just nu söker vi erfarna personer med bakgrund i controlling som vill anta nya utmaningar och utvecklas vidare. Vi vill komma i kontakt med dig som finns tillgänglig och ser det som en fin möjlighet till utveckling att arbeta som konsult för SJR ute hos någon av våra kundföretag.

Arbetsuppgifter
Som controller arbetar du med bokslut, månadsrapportering och budget mot utfall och prognos. Dina arbetsuppgifter innebär även framtagande av beslutsunderlag samt verksamhetsuppföljning.

Vad erbjuder SJR?
Som konsult får du möjlighet till variation i ditt arbete och en chans att pröva olika branscher. Detta kan ge dig den personliga utveckling du söker såväl som det kan innebära mycket fina meriter för dig att nå dina drömmar i arbetslivet. Vi på SJR bryr oss om våra konsulter, du erbjuds därför en nära kontakt till din konsultchef som agerar bollplank för din fortsatta karriär med stort engagemang. Som tillsvidareanställd hos SJR omfattas du av en trygghet i form av garantilön om du skulle stå utan uppdrag en tid. Du får även förmåner i form av exempelvis friskvårdsbidrag. Vi satsar även på många trevliga sociala aktiviteter för att lära känna varandra bättre.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som controller och har förståelse för redovisningen. Du bör ha erfarenhet från arbete i något affärssystem och goda kunskaper i Excel. Du är social och gillar att arbeta verksamhetsnära. Som person är du social, nyfiken, driftig samt har en förmåga att anpassa dig väl till människor och olika typer av miljöer. Vidare bör du vara strukturerad, drivs av att arbeta i ett högt tempo samt är kommunikativ.

Stämmer denna beskrivning in på Dig vill vi gärna se ditt CV och personliga brev. Har du specifika frågor eller funderingar kring sådana här konsultuppdrag är du varmt välkommen att kontakta Malin Lindqvist på tfn 08-407 55 09.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga