SJR IT · Publicerad 7 feb

SJR IT söker för kunds räkning en Digital Marketing Strategist/Manager. Vår kund är verksam inom telekom, en spännande uppstickare i branschen.

För att lyckas i konsultrollen behöver du vara resultatstyrd och ha djup kunskap inom nuvarande marknadsföringsverktyg, praxis och strategier. Du är självständig och har en förmåga att utveckla, implementera och optimera digitala marknadsföringskampanjer över alla digitala kanaler.

Rollen är bred och du arbetar exempelvis med:
  • Strategier och digital vision
  • Ansvarar för webbplats, e-handel och digitala kanaler
  • Utveckla och initiera digitala marknadsföringskampanjer
  • Förbättra UX och UI liksom kontinuerligt arbete med innehållsstrategi
  • Budgetansvar för de olika digitala marknadsföringstillgångarna
  • KPI rapportering samt analys av andra relevanta parametrar
För att lyckas i detta uppdrag förutsätter vi att du är en erfaren konsult som agerat i liknande roller tidigare och med erfarenhet som Digital Marketing Manager. Du måste ha djup kunskap inom de olika verktyg/metoder som du kommer att arbeta med ex: Google-Ads, Google Web Designer, SEO/SEM, Adobe Creative Cloud, Webbdesign (HTML, CSS etc.)

Vidare krävs att du är analytisk, van att jobba datadrivet och med statistik. Du har en god förmåga att driva arbetet och det är meriterande om du tidigare agerat som projektledare. Som konsult så anpassar du dig snabbt till nya miljöer, du arbetar effektivt och är van att samarbeta i högt tempo.

Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt och löper över 3-6 månader med goda möjligheter till förlängning.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga