SJR IT · Publicerad 3 sept 2019

SJR IT söker för kunds räkning en Adobe ambassadör. Vår kund är en av de största konsult- och it-infrastrukturleverantörerna i Europa. Du erbjuds goda möjligheter till fortsatt anställning hos vår kund samt att du får en unik möjlighet att fördjupa dig inom ett tekniskt område.

Din roll i laget:
Du kommer att ha som uppgift att driva Adobes försäljning inom den kreativa sektorn. Du kommer att vara ambassadör för Adobe, internt och externt. I arbetet ansvarar du för att satta mål uppnås genom att driva försäljning och säljgenererande aktiviteter själv och i samarbete med Specialistsäljare och AM/KAM och Adobe. I ditt jobb kommer att ingå att finna nya Adobe affärsmöjligheter hos existerande kunder samt att hitta nya kunder.

För att lyckas i denna roll behöver du ha:
  • Allmän IT kompetens, dvs förståelse för en IT miljö vad gäller klienter, servrar, lagring, virtualisering.
  • Starkt driv och självkänsla och beredd att kavla upp ärmarna och göra det själv
  • Erfarenhet av företagsförsäljning och att själv ta kontakt med kund
  • "Hög" energi och mycket driv
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Microsoft Office paketet
Meriterande kunskaper är att ha arbetat i eller ha kunskap om någon av de kreativa programmen inom Adobe (såsom Photoshop, Illustrator, InDesign).

Vi söker dig som är engagerad, driven, ansvarstagande, strukturerad och affärsfokuserad. Det är också viktigt att du har en positiv attityd och är ödmjuk. Du hanterar kundrelationer på ett affärsmässigt och professionellt sätt och är van att arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du arbetar problemlösande för att skapa affärer och hitta vägar framåt.

Övrigt: Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag på 12 månader med start så snart som möjligt. Du anställs av SJR IT och utför arbetet ute hos vår kund i Kista. Efter slutfört uppdrag finns det goda möjligheter till fortsatt anställning hos vår kund.

Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnea Bolinder, 076- 647 16 01.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga