SJR IT · Publicerad 20 feb

SJR IT söker för kunds räkning en Förvaltningsansvarig till välkänt försäkringsbolag i centrala Stockholm. Uppdraget är på heltid, startar omgående och pågår i 6 månader med option till förlängning.

Arbetsbeskrivning

Inom IT-verksamheten är utföranderollen för applikationsutveckling och applikationsförvaltning outsourcad. Din huvudsakliga roll är att operativt stödja arbetet inom daglig IT-drift så att förvaltningen uppnår överenskomna servicenivåer samt fastställda mål enligt förvaltningsplanen. Du har en nyckelroll i den aktiva dialogen mellan underleverantörer inom i första hand drift och rapporterar till Förvaltningsledare IT.

Vi ser att du är en flexibel och noggrann person med god analytisk förmåga som har förståelse för komplexa flöden, beroenden och samband i en varierad teknisk miljö. Du ska vara serviceinriktad och kunna hålla många bollar i luften samt ha fokus på att leverera med kvalitet.

Måste krav:
  • Erfarenhet av operativt arbete inom Applikationsdrift
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska och svenska
Meriterande:

- Erfarenhet av att jobba med utländska leverantörer
  • Erfarenhet av att jobba i ITIL-processer
  • Erfarenhet av Sakförsäkring
- Arbetat inom IT-förvaltning där betydande delar varit utlagd
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga