SJR IT · Publicerad 12 sept

SJR IT söker för kunds räkning en Testledare/Testare till ett telekombolag. Du har kunskaper i/erfarenhet av och vilja att arbeta med testning, samt erfarenhet att ta testledaransvaret.

Arbetsbeskrivning
Personen ska kunna ta huvudansvaret för test i ett agilt utvecklingsteam. Vi jobbar med flera stora utvecklingsprojekt parallellt och utveckling i en integrerad systemmiljö, där man för de olika systemen jobbar i agila utvecklingsteam.

Som Testledare/Testare innebär det varierande uppdrag inom testområdet. Majoriteten av deras tester är manuella enhetstester, men arbetsuppgifter inom testautomatisering kan förekomma.

Erfarenhet av av både Testarrollen och Testledarrollen är ett krav.
Erfarenhet av Telecom och/eller annan operatörsverksamhet är starkt meriterande.

Rollen är placerad i bolaget IT-organisation, där de sätter en stolthet i att vara en IT-organisation som jobbar nära sina beställare med ett stort intresse och kunskap om B2B affären och deras produkter.

Uppdraget startar: 09/24/2018
Uppdraget slutar: 01/07/2019
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga