SJR · Publicerad 15 nov

Vill du arbeta på ett attraktivt företag med högt i tak? Vill du bli en del av ett glatt team där alla drivs av att ha roligt på jobbet. Sök den här tjänsten på en gång - ansökan tar bara några knapptryck!

Arbetsuppgifter:

Som redovisningsekonom är du delaktig i det mesta på vår kunds ekonomiavdelning. Här ingår allt från kundreskontra, leverantörsreskontra, månadsbokslut och avstämningar.

Nedan är vad som ingår i denna roll som redovisningsekonom
 • Löpande bokföring, redovisning och analys
 • Redovisning enligt K3
 • Avstämningar
 • Vara med och utveckla processer på ekonomiavdelningen
Vem är du?

Då du på detta företag erbjuds många förmåner och en härlig organisation finns det såklart förväntningar på dig. För att vara den redovisningsekonom vi söker bör du kunna checka av nedan punkter.
 • Du bör vara en positiv och social
 • Vi hoppas att du är prestigelös, pedagogisk och flexibel
 • Du har akademisk utbildning inom ekonomi
 • Du har mycket goda kunskaper inom redovisning och erfarenhet från arbete med ekonomisk analys
 • Det är en fördel om du är van vid stora automatiserade flöden
 • Det är viktigt att du talar och skiver obehindrat på svenska och engelska
 • Vi hoppas att du har lätt för att lära dig nya system samt är van vid excel
  Konsult hos SJR

  Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

  Lite mer information
  Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR eller som Interimskonsult via ditt egna bolag. Uppdraget startar omgående. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

  Om SJR

  SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
  + Läs mer om jobbet
  Om företaget
  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
  + Läs mer om företaget
  Sista ansökningsdag
  14 jan
  Omfattning
  Heltid
  Antal Tjänster
  1
  Yrkesområde
  Ekonomi
  Underkategori
  Redovisningsekonom
  Visa var