SJR · Publicerad 24 juni 2021
Vill du vara med i ett bolag med stora tillväxtambitioner? Drivs du av affärsutveckling och vill samtidigt göra samhällsnytta? OBOS stärker nu sin närvaro i Sverige och detta kan vara din möjlighet att vara med på resan.

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare och i juni 2021 lanseras OBOS Deläga i Sverige. Det är en köpmodell som gör det möjligt för fler individer att äga sin bostad. OBOS satsar nu stort i Sverige och OBOS Deläga är ett av OBOS mest strategiska områden de kommande åren. Konceptet är redan lanserat, men etableringen av rutiner och processer samt att vidareutveckla modellen i Sverige kommer vara ditt ansvar som affärsutvecklare. Tjänsten som affärsutvecklare är ny och man kommer rapportera till chefen för boköpsmodeller i Norge

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Övergripande ansvar för etableringen av OBOS Deläga i Sverige
  • Utveckla och etablera processer för OBOS Deläga
  • Driva och följa upp processer i koncernen
  • Kontaktperson för projektledare och projektsäljare i Sverige
  • Uppdaterad kunskap gällande marknadsutveckling, intressenter och konkurrenter
Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet, gärna som affärsutvecklare inom fastighetsbranschen. Rollen ställer krav på affärsmässighet och att du är strukturerad och driven. Du är även van att etablera och utveckla processer och för att lyckas i rollen ser vi gärna att du är en kommunikativ och duktig relationsbyggare med hög samarbetsförmåga.

Vidare är du initiativrik, trivs med att arbeta självständigt och har en god förmåga att planera det dagliga arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen, alternativt en fastighetsnära bransch.

Om bolaget

Medlemsägda OBOS är en av Sveriges största bostadsutvecklare och ägs av sina över 500 000 medlemmar i Norge och Sverige. OBOS grundades i 1929 och erbjuder bostäder för alla livets faser i form av villor, kedjehus och flerbostadshus, i städer och på landsbygden. OBOS verkar i Sverige genom varumärkena OBOS, Smålandsvillan och Myresjöhus. Koncernen har omkring 2 500 anställda, varav knappt 1 000 i Sverige i dotterbolagen OBOS Sverige, OBOS Kärnhem och OBOS Nya Hem. Vår vision är OBOS bygger framtidens samhälle och uppfyller bostadsdrömmar.

Ansökan

I denna rekrytering har OBOS valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Elisabeth Khera på elisabeth.khera@sjr.se. Arbetet med urval och intervjuer kommer att påbörjas innan semestrarna, med ett uppehåll mitten av juli till mitten av augusti, då arbetet återupptas, så vänta inte förlänge med din ansökan.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Affärsutvecklare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Affärsutvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga