SJR · Publicerad 20 okt

Vi söker dig som är analytiker till ett uppdrag i city. Vår kund är verksam i undersökningsbranschen och behöver stötta upp med en konsult under en tid. Start i oktober, uppdraget beräknas pågå i minst 3 månader.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ta fram, analysera och paketera statistik
  • Omvärlds- och marknadsanalys - sammanställa och analysera yttre data och information som är relevant för kundens olika branscher (såsom finans, försäkring, energi och telecom)
  • Undersökningar - identifiera, sammanställa och analysera insikter om medarbetare och kunder
  • Del av intern leveransorganisation som stöttar sälj och marknad med relevant data och information såsom extra beställningar och nischade undersökningar
  • Ta fram resultat, underlag och bygga rapporter
  • Utifrån verksamhetsnyttan ta fram insiktsbaserade analyser
Arbetslivserfarenhet

Du har erfarenhet av arbete med statistik och analys, förmodligen har du arbetat i 3-5 år med analys i en komplex miljö med stora datamängder. Du kan omvandla löst definierade omvärlds- och kundproblem till relevanta och insiktsfulla analyser och prediktiva modeller. Det är meriterande om du också har erfarenhet av statisk modellering, kluster, segmentering eller textanalys av big data.

Utbildning

Akademisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom samhällsvetenskapliga området, marknad, statistik, ekonomi, system-/datavetenskap, inriktning statistik

Mycket goda kunskaper i Office-paketet och övrig teknisk kompetens inom olika verktyg så som Python, R, SAS, SPSS

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga