SJR · Publicerad 15 nov 2021

SJR tillsätter nu till vår kund med placering i Sundbyberg centrum en B2B Kredithandläggare. Vår kund är en välkänd bank.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som pågår i 4 månader där du kommer arbeta som konsult hos vår kund. För rätt person finns det därefter möjlighet till förlängning på uppdraget.

Arbetsuppgifter

I rollen som kredithandläggare ansvarar du för de kreditförfrågningar som kommer in till företaget från såväl moderbolaget som för externa samarbetspartners och återförsäljare.

Exempel på återkommande arbetsuppgifter är bland annat nykundsprövning där du gör en kreditundersökning på de förfrågningar som kommer in och löpande bevakning av befintliga kunder.

Kreditförfrågningarna kan variera från enklare och mindre förfrågningar till större och mer komplexa förfrågningar. Du har en rådgivande funktion gentemot både säljare och interna kollegor vid större affärer. Du gör analyser, skapar riskrapporter och underlag till egna kreditbeslut.

Vem är du?

För denna roll söker vi dig med mångårig erfarenhet av kredithantering inom B2B- företagssidan, gärna från bank eller finansföretag.

Som person är du noggrann, strukturerad och planerande i ditt arbete. Du är en teamplayer med god samarbetsförmåga som trivs att jobba högt som lågt. Tjänsten ställer höga krav på att du är analytisk, ansvarstagande och van vid att ta egna initiativ.

För att lyckas i rollen är du lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i förbättringsarbetet liksom att utvecklas vidare i rollen. Du trivs i att jobba i en föränderlig miljö och med många kontaktytor.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  Ansökan
  Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-12-12.

  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

  I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


  Konsult hos SJR

  Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

  Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


  Om företaget
  SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
  Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

  SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
  + Läs mer om jobbet
  Om företaget
  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
  + Läs mer om företaget
  Sista ansökningsdag
  11 jan 2022
  Omfattning
  Heltid
  Antal Tjänster
  1
  Underkategori
  Bank & Finans
  Visa var

  Inga fler liknande jobb tillgängliga