SJR · Publicerad 3 aug 2020

Vill du arbeta på ett välkänt bolag? Nu söker SJR en redovisningstung Business Controller med några års erfarenhet. Har du erfarenhet från controllerarbete och vill vara med att utveckla bolagets BI-rapportering? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som Business Controller finns stor möjlighet att utvecklas, både som person och i din yrkesroll. Du får en bred roll mitt i verksamheten där du förväntas arbeta prestigelöst med allt från budget och prognos till bokslutsarbete och kontering av leverantörsfakturor.

Nedan är ett axplock av arbetsuppgifter som ingår i rollen som Business Controller
  • Arbeta mycket med bokslutsprocessen
  • Arbete med budget, prognos och uppföljning
  • Ansvara för mejlkorgen
  • Vara med och utveckla arbetet i BI-verktyg
  • Vara med och utveckla processer och rutiner
Vem är du?

Vi tror att en av dina drivkrafter är meningsfulla arbetsuppgifter ihop med att du är prestigelös och okomplicerad.

För att passa i rollen som Business Controller på detta bolag tror vi att du trivs i en dynamisk miljö och är nyfiken.

Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har controllererfarenhet samt gedigen förståelse för redovisning.

Det krävs i denna roll att du har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift, både på svenska och på engelska. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i Excel samt att du har väldigt god processförståelse för relevanta affärsverktyg. Du bör även ha arbetat med olika BI-verktyg.

För att passa i rollen som Business Controller lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör vara trygg i dig själv och ha mycket skinn på näsan. Dessutom är det ett bolag där man tar hand om sin personal och hela tiden tänker ur ett working-balance-tänk.

Här blir du minst sagt lika viktig som affärsidén!

Viktig information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Uppdraget startar i början på september och pågår ett år framåt. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Business controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga