SJR · Publicerad 20 mars 2019

Till Hemsös huvudkontor beläget i centrala Stockholm vid Humlegården söker vi nu en Business Controller. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av en organisation som befinner sig i en expansiv fas med stora utvecklingsmöjligheter.

Som Business Controller har du ett nära samarbete med verksamheten samtidigt som du arbetar med analys, uppföljning och rapportering på såväl övergripande koncern- som portfölj- och fastighetsnivå. Du rapporterar till Head of Business Control och ingår i ett team bestående av fyra personer.

Arbetsuppgifter
  • Uppföljning och analys av Hemsös fastighetsportföljer
  • Framtagande av rapporter och analyser till den interna och externa finansiella rapporteringen, samt kontinuerligt arbete med vidareutveckling av rapporter och analys
  • Stöd till verksamheten i uppföljnings-, budget- och prognosarbetet
  • Säkerställa kvalitet i extern och intern rapportering
  • Delta i förbättrings- och verksamhetsutvecklingsprojekt
  • Utbilda samt utgöra stöd till användarna i vårt nya BI-system Hypergene
Rollen innebär resor till de regioner man ansvarar för ett par dagar per månad i samband med budget, prognos och kvartalsbokslut.

Din profil

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi och en bra grund och erfarenhet inom praktisk redovisning. Vidare har du minst ett års erfarenhet från fastighetsbranschen, helst i rollen som controller. Har du arbetat med projektcontrolling är det meriterande.

Du har ett stort siffer- och systemintresse samt en hög IT-mognad och är en avancerad användare av Excel. Då Hemsö arbetar internationellt talar och skriver du engelska obehindrat.

Som person är du analytisk med en god problemlösningsförmåga. Du planerar och genomför ditt arbete på ett strukturerat sätt, med bra överblick och prioriteringsförmåga. Att göra sitt yttersta för att leverera i tid och med kvalitet är en självklarhet för dig och du ser din egen leverans som en del av företagets totala resultat. Då rollen innebär många kontakter internt är din samarbets- och kommunikativa förmåga viktig.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Hemsö med SJR. Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Sara Borgeström på telefon 08-407 55 12.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Hemsö

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter som förvaltar och utvecklar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Vår verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet.

Medarbetarna är viktiga för ett framgångsrikt Hemsö. Vi arbetar systematiskt med att attrahera och utveckla medarbetare för att vi ska ha rätt kompetens över tid. Hemsö blev som enda företag i fastighetsbranschen utsedd till ett av Sveriges bästa karriärföretag 2019 och har även fått utmärkelsen de tre tidigare åren.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 maj 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga