SJR · Publicerad 28 okt 2021

Om företaget

INGO driver drygt 400 automatstationer i Sverige och Danmark där vi säljer bensin, diesel och biltvätt till den prismedvetna konsumenten. INGO är en affärsenhet inom Circle K som ägs av det kanadensiska bolaget Alimentation Couche-Tard och är noterade på Torontobörsen.

Om tjänsten

En av våra kollegor går vidare till nya utmaningar och vi söker nu en Business Controller till ett stabilt och kompetent team.

Du kommer att bli en del av INGO's ekonomiteam där du hanterar både INGO Sverige och Danmark samt har tät kontakt med våra ekonomigrupper i Riga och Kanada. Huvudfokus i rollen är resultatpresentation och analys av vår verksamhet för att ta fram förslag som kan stärka vårt resultat och erbjudande till våra kunder.

Du kommer tillsammans med tre Business Controllers ansvariga för olika delar av vår organisation att arbeta i olika projekt i en liten och sammansvetsad organisation där du får en bred kontaktyta mot alla delar i ett företag. Detta samtidigt som vi är del i en global organisation med en stark detaljhandelskultur. Du rapporterar till Director Finance & Control.

Ditt huvudsakliga ansvar innefattar;
  • Initiera och driva analys av marknad, konkurrenter och vår egen verksamhet i syfte att stödja beslut om nya åtgärder eller investeringar för att förbättra våra resultat.
  • Ta fram presentationer och rapportering av resultat
  • Delta i den årliga budgetprocessen och rapportera framstegen mot planen under året
  • Presentera nuvärdesanalys av olika handlingsalternativ och ta fram beslutsdokument
Tjänsten är placerad på INGO's moderna kontor på Södermalm i Stockholm.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen så har du en universtietsexamen i ekonomi, företagsadministration eller teknik. Du har minst två års erfarenhet som Controller eller Analytiker, företrädesvis från ett större bolag. Alternativt så har du några års erfarenhet som redovisningsekonom men vill ta nästa steg och utvecklas i rollen som Business Controller. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som revisionsmedarbetare samt har erfarenhet av nuvärdesberäkningar. Det är ett krav att du har en god systemvana samt har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Som person har du ett starkt eget driv, är initiativtagande och analytiskt lagd. Du har också en god affärsförståelse och ett komersiellt tankesätt. Vidare så har du en god samarbetsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor. Det är viktigt att du är pedagogiskt lagd och har förmågan att övertyga och få med dig andra.

Varför ska man jobba på INGO?

På INGO får du känslan av att du arbetar på ett mindre och familjärt företag men som samtidigt är en del av en större koncern. Kulturen präglas av entreprenörsanda, engagemang och kundfokus samtidigt som det råder ett trivsamt arbetsklimat och sammanhållning. Som medarbetare får du vara med och påverka.

Ansökan

I denna rekrytering har INGO valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070 4715908 Vi gör urval och intervjuar löpande. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkertställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocessI det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Business Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga