SJR · Publicerad 14 okt 2021

Är du en erfaren controller som gillar att jobba verksamhetsnära i ett välmående företag med dynamisk miljö? Vi söker efter dig som vill göra skillnad i en viktig verksamhet

och som förutom business control har erfarenhet från projekt och produktionscontrolling.

Vår kund är ett globalt företag inom logistik och transport. De söker nu efter någon som vill arbeta både strategiskt och verksamhetsnära ihop med härliga kollegor. Detta är ett konsultuppdrag på 10 månader men för rätt person går det även bra med en direktrekrytering.

Om tjänsten

I rollen som Business Controller är du Business Partner för två olika affärsområden med både strategiska affärsbeslut som operativa verksamhetsbeslut. Fokus i rollen är till viss del en del projektcontrolling men även kopplat till produktion.

Du kommer att ansvara för analys, verksamhetsuppföljning och planering. I rollen ingår även att aktivt delta i budget- och prognosprocesser samt driva kontinuerliga förbättringsprojekt för att förbättra effektivitet och lönsamhet.

Du ingår i ett controllerteam och rapporterar till Controllerchef men har ett mycket nära samarbete med främst CSCO men även CTO. Tjänsten är belägen i Rotebro.

I rollen ingår:
  • Business Partner till två olika affärsområden
  • Projektcontrolling
  • Uppföljning och analys av kostnader och nyckeltal
  • Aktivt delta i budget-och prognosprocessen samt rapportering inom respektive affärsområde
  • Medverka vid framtagning och uppföljning av Business Cases och ekonomiska underlag
  • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
  • Delta i olika planerade projekt samt diverse ADHOC projekt
Som Controller ingår du i stabsfunktionen och är direkt underställd verksamhetschefen på Hjärtkliniken. I arbetet ingår att vara controller för hjärtkliniken och akutmedicinkliniken samt även ingå i klinikernas ledningsgrupper. I rollen fungerar du som stöd till verksamhetschefer och första linjens chefer avseende ekonomifrågor vilket sker i nära samarbete med ekonomiavdelningen och övriga controllergruppen.

Din bakgrund


Du har en akademisk examen inom ekonomi och några års erfarenhet som Controller med erfarenhet av projektcontrolling. Som person är du strukturerad, noggrann samt analytisk och trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll med eget ansvar. Du är självgående, uthållig och flexibel samt har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Vidare så är du kommunikativ, pedagogisk och kan anpassa nivån samt förklara ekonomi på ett förståeligt sätt. Du behöver vara mycket duktig på Excel.AnsökanFör mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Hultberg på 076-6471641. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga