SJR · Publicerad 22 dec 2020

Vår kund är ett snabbt växande fin-tech bolag som ligger i framkant med smarta betallösningar. Kontoret ligger i City och du blir en del av ett mindre AML & Compliance team där du arbetar nära Head of Compliance. I denna roll får du möjlighet att arbeta brett och tjänsten innefattar bla;
  • Utvärdering av kunder inför Onboarding
  • Kontinuerlig monitorering
  • Genomföra kunders Due Diligences
  • Granskning och utredning av mer komplexa kundcase
  • Utbilda övriga team i bolaget inom AML - och Compliance-området
Lämplig bakgrund

Vi söker dig med minst två års erfarenhet inom AML alternativt Compliance och vi ser gärna att du har erfarenhet från bank & finans. Du är van vid transaktionsmonitorering samt analys- och utredningsarbete och brinner för AML-frågor.

Som person är du strukturerad, nyfiken och analytisk och du drivs av att hitta lösningar med fokus på att skapa möjligheter för effektiv regelefterlevnad och riskhantering. För att trivas i organisationen är det viktigt att du är prestigelös och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö med snabba beslutsvägar. Du är också kommunikativ och har lätt för att etablera goda och förtroendefulla relationer i en internationell miljö.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos SJR och för rätt person finns möjlighet till förlängning eller överrekrytering till vår kund. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2021-01-30

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: AML Analytiker
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga