SJR · Publicerad 30 sept 2021

Är du en erfaren controller som gillar att jobba verksamhetsnära i en händelserik miljö? Vill du göra skillnad i en betydelsefull verksamhet under ett förändringsskede? Då kan det här vara jobbet för dig.

Detta är ett konsultuppdrag med start i oktober på ca 6 månader.


Om tjänsten

Som Controller ingår du i stabsfunktionen och är direkt underställd verksamhetschefen på Hjärtkliniken. I arbetet ingår att vara controller för hjärtkliniken och akutmedicinkliniken samt även ingå i klinikernas ledningsgrupper. I rollen fungerar du som stöd till verksamhetschefer och första linjens chefer avseende ekonomifrågor vilket sker i nära samarbete med ekonomiavdelningen och övriga controllergruppen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta att driva budget och prognosarbetet samt att ta fram relevanta underlag. Du kommer att ansvara för bokslutstidsplan inom klinikerna samt att upprätta underlag för upplupna intäkter och kostnader. Vidare kommer du att ansvara för kvalitetssäkring av bokslut samt säkerställa att rapportering och uppföljning sker enligt satta deadlines och i enighet med gällande rapporteringsstruktur. I rollen stödjer du chefer med analys och rimlighetsbedömning samt gällande resultat och ekonomiska nyckeltal. Du bistår med att ta fram ekonomiska underlag och utbildar verksamheten i ekonomiska processer och aktuella stödsystem. Till viss del är du även stödjande och drivande i olika förbättringsarbeten inom verksamheten och som medlem i klinikens ledningsgrupp. Kontoret ligger centralt i Stockholm.

Din bakgrund
Du har en akademisk examen inom ekonomi och några års erfarenhet som Controller/Financial Controller med erfarenhet av budget och prognosarbete. Som person är du strukturerad, noggrann samt analytisk och trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll med eget ansvar. Du är självgående, uthållig och flexibel samt har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Vidare så är du kommunikativ, pedagogisk och kan anpassa nivån samt förklara ekonomi på ett förståeligt sätt. Det är meriterande med erfarenhet av Agresso och BI verktyg.


Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helena Öberg på 076-6471603. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga