SJR · Publicerad 13 marsFör att kunna möta kundernas förväntningar förstärker nu DNB deras kundtjänst med en handlingskraftig och ansvarstagande person som har förmågan att skapa förtroende. Kanske är det du?

DNB är ett av Nordens största finansbolag och är verksamma inom tre affärsområden; Bilfinansering, Kort och Leasing. På den svenska marknaden har de ett brett utbud av tjänster gentemot både företag och privatpersoner där vi kan finansiera det mesta som önskas genom leasing och avbetalning. Nu hjälper vi på SJR dem inför detta långsiktiga konsultuppdrag.

Din dag
I den här rollen kommer kunderna ligga i fokus. Du kommer hantera såväl enkla och snabbt avklarade frågor till mer djupgående och komplicerade utredningsärenden och detta sker genom både telefon, mail och chatt. Utöver dessa delar ingår även löpande arbete kring:
  • Finansavtal
  • Räntefrågor
  • Förlängningar av avtal
  • Uppsägningar av avtal
  • Överlåtelsehanteringar
"Roligast med jobbet är att varje dag få prata med nya kunder och få en inblick i deras liv. Jag får dessutom arbeta med oerhört kompetenta och trevliga kollegor som alltid ställer upp för varandra." SJR- konsult uthyrd till DNB

Vem är du?
Vi letar efter dig som alltid har kunderna i fokus. Du vet vad service är och du brinner för att alltid leverera den bästa! Du har en ekonomisk utbildning och har du erfarenhet av att använda telefonen som verktyg i ditt dagliga arbete är det meriterande. Har du erfarenhet av liknande roller som denna är det också meriterande. För att trivas i rollen och gruppen är du en lagspelare som arbetar proaktivt med hög kvalitet. Du ser möjligheter och lösningar och du gillar därför utveckling av både dig själv och processer. Vi hoppas att du har mycket energi och arbetsglädje så du klarar av ett högt arbetstempo.

Övrig information
Är du redo för din nästa utmaning? Sök tjänsten enkelt via din mobil redan idag!
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader och arbetet utförs på heltid under kontorstider. Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta Alexandra Koblet- 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud. Läs mer https://www.dnb.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 maj
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga