SJR · Publicerad 11 feb 2020

Chiesi ska utöka sitt Supply team och söker därför en Demand & Supply Planner till sin nordiska verksamhet. Vi söker en proaktiv och kreativ person som kan ta ansvar och vara delaktig i att etablera nya processer, rutiner och arbetssätt inom området. Denna roll har sin placering på Chiesis fina kontor i Stockholm city.

Om tjänsten

Som Demand & Supply Planner kommer du säkerställa optimal anskaffning och leverans av företagets produkter till marknaden baserat på befintligt lager och prognostiserad försäljning. Du har många kontaktytor, såväl interna som externa vilka du kommer vara länken emellan. Verksamheten för Norden är under uppbyggnad och du kommer tillsammans med Logistikchefen få vara med och etablera Supply Chain Norden. Du rapporterar till den Nordiska Logistikchefen.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter att vara:
  • Granska månatliga leveransplaner
  • Kontinuerligt säkerställa rätt lagerstatus hos logistikleverantörer för Chiesi Norden
  • Övervakning och hantering av utgående batcher
  • Implementation av Batch Artworks
  • Hantering av försäljningsorder och returer
  • Fakturering till kunder
  • Lageravstämningar mellan ERP-system och 3PL
  • Ansvara för masterdata gällande material, priser och kunder
Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk examen inom Supply Chain Management, Logistik, Ekonomi eller motsvarande. Du har 1-2 års erfarenhet av liknande arbete, gärna från läkemedelsföretag eller FMCG. Du har utmärkta språkkunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Du har god förståelse för ERP-system (helst SAP R / 3) och S&OP-planering (SAP APO eller IBP). Du har mycket goda kunskaper i Excel och MS Office.

För att passa i den här rollen är du kvalitetsmedveten och kan se din del i ett större sammanhang. Du gillar att vara med och bygga team, ta egna initiativ och att jobba med förbättringar. Du har god samarbetsförmåga, är nyfiken och har en vilja att utvecklas i din roll. Chiesi är ett företag där det händer mycket och för att trivas är du driven, engagerad och positiv.

Om Chiesi

Chiesi är del av ett familjeägt internationellt läkemedelsbolag med globalt huvudkontor i Parma, Italien. Med över 80 års erfarenhet och 6000 globalt anställda, drivs företaget framåt i entreprenörsanda med ett starkt fokus på forskning, utveckling, tillverkning och kommersialisering av innovativa läkemedel inom respirationssjukdomar, neonatologi och sällsynta sjukdomar .

Ansökan

I denna rekrytering har Chiesi valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Stenfeldt på 076-6471622 eller ansvarig Talent Manager Linnéa Bolinder på 076-6471601. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-02-28.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Supply Planner, Demand Planner, Supply Chain Planner
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga