SJR · Publicerad 8 okt 2021

I samarbete med vår kund, söker nu SJR två inkassohandläggare till ett expansivt inkassobolag med kontor i Hammarby Sjöstad. Vår kund ingår i en större koncern och för rätt person finns möjlighet att växa och utvecklas inom organisationen. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag med ambitionen till överrektytering till kund.

Rollen som Inkassohandläggare

Du välkomnas in i ett sammansvetsat team om sex personer som tillsammans ansvarar för bolagets fodringar. I rollen som inkassohandläggare sköter du hela inkassoprocessen från inkassokrav till ansökningar till Kronofogden. Huvudfokus för rollen är att på ett proffesionellt och ansvarsfullt sätt förhandla fram den bästa lösningen för samtliga parter. I rollen ingår bl.a.;
  • Besvara inkommande förfrågningar, via brev, e-post, chatt och telefon
  • Utgående telefoni mot gäldenärer och externa intressenter
  • Bidra till bra lösningar vid indrivning av utestående fordringar
  • Uppföljning och hantering av portföljer
  • Utveckla arbetsprocesser
Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom inkasso och som därmed har en god förståelse för inkassoprocessen.

För att lyckas i rollen som inkassohandläggare trivs du i kontakten med andra människor och uttrycker dig proffessionellt och trovärdigt i tal och skrift. Du är lyhörd för olika människors ekonomiska situation, samtidigt som du har lätt för att hitta lösningar.

Vår kund är i en stark positiv tillväxtfas och vi söker därför dig som trivs i en föränderlig miljö och som är nyfiken och prestigelös. Du drivs av att nå bolagets gemensamma mål och bidrar även med energi till ditt team. Tjänsten kräver att du är flytande, i tal i och skrift, i både svenska och engelska och har du även kunskap i något annat språk är det meriterande.

Visst vill du vara med på
vår kunds
resa framåt? Välkommen med din ansökan!


Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga