SJR · Publicerad 17 nov 2020

Är du en driven AML och Bedrägerispecialist? Trivs du i en roll där du jobbar operativt samtidigt som du leder en grupp? Vill du jobba på en entreprenörsdriven bank och vara med att utveckla den vidare? Då har vi på SJR ditt nästa jobb.

Kunden sitter centralt i Stockholm och du kommer välkomnas till en grupp på 6 personer. Du kommer att jobba med att leda och fördelar arbetet med handläggning, monitorering och bevakning av Bedrägeri- och AML-ärenden samt effektivisera teamets resurser för att säkerställa den daglig leveransen av att tillse att gällande regelverk inom området följs.

Arbetsuppgifter;
  • Resultatredovisning av den månatliga hanteringen
  • Rapportering av större ärenden som får påverkan på bankens risker
  • Redovisning av leveranser i pågående utvecklingsarbeten och projekt
  • Kravställare i samband med nyutveckling av kunderbjudanden samt stöd vid implementering.
I tjänst ingår även att säkerställa att kontroller i processerna utförs och rapporteras i ärendehanteringssystemet.

Vem söker vi;

Du bör ha en universitetsutbildning inom ekonomi eller juridik och ska ha jobbat i flera år inom penningtvätts- och bedrägeriområdet. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. I denna tjänst kommer du att leda en grupp framåt vilket det ställer krav på att du har lätt för att skapa ett förtroende hos dina kollegor.

För att trivs i denna roll bör du ha ett eget driv och engagemang, vara lyhörd och positiv samtidigt som du kan kavla upp ärmarna och jobba operativt med ditt team. Du tar ett stort ansvar för att arbete blir gjort och i denna roll ställer det krav på att du är lyhörd och kommunaktiv. Självklart sprider du härlig energi omkring dig och är flexibel.

Ansökan
I denna rekrytering har kunden valt att samarbeta med SJR. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-12-15

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: AML Specialist
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga