SJR · Publicerad 31 janVill du arbeta på ett snabbväxande fintech bolag där du ansvarar för två av EasyParks bolag? Utmanas du av stort eget ansvar och drivs du av ambitiösa kollegor?

Då har EasyPark tjänsten för dig!

Du ska ha jobbat i något år som driven redovisningsekonom och vara trygg i din kunskap inom redovisning samtidigt som du gillar högt tempo och vara med där det händer. På EasyPark välkomnas du in i en positiv anda, där du får vara med och påverka tillsammans med engagerade och ambitiösa kollegor. Bolaget ligger i framkant när det gäller den digitala utvecklingen och du får vara delaktig i förändringsprocessen. EasyPark sitter i Värtahamnen i Stockholm.

EasyPark erbjuder dig;
Att jobba i en dynamisk organisation som hela tiden växer. I rollen som Financial Accountant kommer du att jobba självständigt med två av EasyParks bolag inom koncernen. Du kommer att arbeta tätt ihop med övriga kollegor i Finance-teamet och med flera funktioner, både i Sverige och i andra länder. EasyPark förväntar sig att du bidrar på ett prestigelöst och drivande sätt, men erbjuder även en flexibel arbetsmiljö i en platt organisation där alla syns och får möjlighet att påverka.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;
  • Löpande redovisning (leverantör, bank och till viss del kund)
  • Avstämningar och intercompany mellanhavanden
  • Momsredovisning och deklarationer
  • Självständigt ansvar för sina olika bolag
  • Anläggningsregister
  • Utveckling av processer och rutiner i syfte att effektivisera och förbättra arbetssätt och flöden.
För att trivas hos EasyPark ska du;
Ha jobbat självständigt och var trygg i redovisning och bokföring i något år. Du bör trivas i en föränderlig och snabbväxande miljö. Du har god vana av Excel samt har erfarenhet av - och trivs med - att arbeta i system generellt. Vidare är du bekväm att kommunicera på svenska och engelska, såväl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och sprida energi, samtidigt som du är prestigelös och en lagspelare. Du är flexibel i ditt arbetssätt, och kan lyfta blicken och se helheten. Du har en hög ambitionsnivå, kan prioritera och motiveras av nya utmaningar.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar EasyPark med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på SJR, Anette Skantz på 076-6471666. Välkommen med din ansökan!

EasyPark är ett snabbväxande globalt techbolag inom digital parkering som är marknadsledande i Europa. EasyPark älskar städer och bolagets mission är att "Make Urban Life Easier". Det idag internationella bolaget har nordiska rötter och verksamheten växer för varje månad och finns i nu 14 länder och i över 800 städer. I hela värden finns 250+ medarbetare och huvudkontoret ligger Stockholm.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga