SJR · Publicerad 12 okt 2021

Lockas du av möjligheten att i ett växande och prestigelöst bolag ta helhetsansvaret för ekonomifunktionen? Då är det kanske dig vi söker.

Om tjänsten

OmniProcess söker en ekonomiansvarig som kommer att ha helhetsansvaret för bolagets redovisnings- och bokslutsprocess. Som ekonomiansvarig kommer du även ansvara för finance- och order/lager teamet som idag består av fem personer. Du kommer driva arbetsflödet och vara VD:s högra hand. OmniProcess är ett jordnära bolag med hög trivsel där alla medarbetare ställer upp för varandra. OmniProcess tillhör den välrenommerade Addtech-koncernen och i rollen som ekonomiansvarig sker även rapportering direkt till Addtech. Kontoret hittar du i Solna Strand och du rapporterar direkt till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvar för löpande redovisning (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Rapportering till koncernmoder Addtech
  • Momsredovisning och valutahantering
  • Analys och uppföljning
  • Orderhantering och inköpsfrågor
  • Skattedeklarationer och rapportering till Skatteverket
  • Fördelning arbetsuppgifter för ekonomiavdelningen
Erfarenhet

För rollen som ekonomiansvarig söker vi dig med minst 5 års erfarenhet från en liknande roll där du självständigt ansvarat för hela bokslutsprocessen. Du har troligtvis högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Det är fördelaktigt, men inget krav att du tidigare stött på koncernredovisningsfrågor och har rapporterat till ett moderbolag. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vem är du?

Som person är du prestigelös, noggrann och har förmåga att självständigt prioritera. Du har praktisk erfarenhet från en liknande roll och mycket god förståelse för redovisning. För att trivas i rollen, tycker du om att arbeta varierat med både högt och lågt. Du är strukturerad, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, har en god pedagogisk förmåga samt trivs med att arbeta både enskilt och i team. Du drivs också av att delta i arbetet med ständiga förbättringar för bolagets bästa.

Ansökan

I denna rekrytering har OmniProcess valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elisabeth Khera, elisabeth.khera@sjr.se.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-11-12.

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Ekonomiansvarig
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga