SJR · Publicerad 16 febHar du erfarenhet av att arbeta på en kundreskontra och redo för nya utmaningar? SJR söker för kunds räkning en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning för kundreskontra med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning.

Tjänstebeskrivning/Arbetsuppgifter

Vår kund är marknadsledande inom bygg, entreprenad- och industrisektorn och kontoret är beläget i Tyresö.

Som ekonomiassistent hjälper du aktivt företagets interna kunder med professionell rådgivning och förstklassig service samt har ansvar för:
 • Matchning av kundinbetalningar
 • Inkommande posthantering, fysisk samt elektronisk
 • Kreditverksamhet, kreditkontroll samt limitsättning
 • Kundupplägg, nya kunder
 • Återbetalningar
 • Handlägga Inexchange: fakturering, fakturor i retur
 • Telefonsupport
 • Handlägga Lindorff/Svea med krav, inkasso, räntefakturering
 • Viss fakturering t ex kreditfakturor, DIBS
 • Arkivering
 • Kontoavstämningar
 • Backup för annan ek assistent på kundreskontra vid frånvaro
 • Periodredovisning
Lämplig bakgrund:

Vi söker dig som har gymnasial- eller eftergymnasialutbildning inom ekonomi. Du har datorvana och goda kunskaper Office-paketet. Du bör ha utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Som person bör du ha en stor analytiskt förmåga med uppmärksamhet för detaljer. Som person är du driven, lösningsorienterad och noggrann. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra. Du har en mycket god kommunikativ förmåga. Vidare är du en engagerad teamplayer som fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete.


Bra att veta


Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående och det är en heltidstjänst. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076 647 16 43.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga