SJR · Publicerad 2 okt

Har du arbetat med kund- och leverantörsreskontra i ca 2-3 år och känner dig redo för nästa steg? Vill du arbeta hos en global kund där du får chans till utveckling? Låter det intressant? Läs mer nedan!

Nu letar vi för kunds räkning efter en ekonomiassistent som känner sig redo för nya utmaningar! I rollen kommer du arbeta löpande med faktureringsprocessen samt ansvara för det löpande ekonomiarbetet. Mycket av arbetet du gör görs i projektform och du arbetar nära dina fyra kollegor i teamet. Det finns även chans för dig att stötta ekonomichefen med bland annat månadsrapportering och bokslut. Detta är en bred roll som ger dig chans till mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter i en global organisation!

Din bakgrund
Vi söker dig som troligtvis har en ekonomisk utbildning från universitet eller högskola. Efter din examen har du hunnit arbeta ca 2-3 år med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Nu letar du efter nya utmaningar och är hungrig på att lära dig nytt! Eftersom rollen innebär många kontaktytor är du social och utåtriktad samt bra på att hantera människor runt om i organisationen. Du är noggrann i ditt arbete och gillar att effektivisera processer. Då kunden är ett globalt företag talar du, bortsett från svenska, flytande engelska.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med en anställning hos SJR. Därefter finns väldigt goda chanser till överrekrytering till kund. Arbetet är på heltid och utförs under kontorstider. Kunden sitter i stora lokaler på Södermalm.

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alexandra Koblet- 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var