SJR · Publicerad 5 okt 2021

Prime Public Relations söker en ekonomiassistent med fokus på fakturering till kund. Tjänsten är en ny spännande roll där du kommer att vara delaktig i att utveckla nya rutiner och arbetssätt. Du kommer att arbeta i en fantastisk miljö vid Slussen i centrala Stockholm hos en kommunikationsbyrå med trevliga kollegor och goda förmåner.

Om tjänsten
Prime kommer att byta ekonomisystem från Maconomy till SAP vid årsskiftet. Du kommer att äga faktureringsprocessen samt stötta två projektcontrollers. Du kommer bland annat att arbeta med;
  • Fakturering
  • Kundreskontra
  • Avstämningar
  • Behjälplig vid bokslut
Vidare tillkommer det sedvanliga ekonomiassistent arbetsuppgifter. Du rapporterar till CFO och ingår i ett ekonomiteam som idag består utav 6 personer.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en kandidatexamen eller KY/YH utbildning inom ekonomi eller redovisning samt minst ett års relevant erfarenhet. Alternativt gymnasieutbildning med minst fem års relevant erfarenhet. Du har god förståelse för flöden i redovisning samt har grundläggande kunskaper i bokföring.

Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektredovisning samt av större ekonomisystem.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik. Vidare är du en lagspelare som är nyfiken och vill utvecklas.

Om bolaget
Prime är en kommunikationsbyrå med riktiga lösningar som löser riktiga problem, när det verkligen gäller. Vi är övertygade om att kommunikation har kraften att skapa förändring.

Med utgångspunkt i insikter och med djup förankring i affär, verksamhet och strategi, utvecklar vi kreativa lösningar.

Primes unika blandning av kompetenser är grunden för vår position som en av marknadens mest innovativa och prisvinnande byråer. Sedan 2010 har vi belönats med 14 Cannes Lions, 11 Eurobest, fem Clio Awards och 14 Sabre Awards. I år har arbetet för en av våra kunder resulterat i utmärkelsen Best Campaign of the year (bästa kampanj i världen 2021).

Ansökan
I denna rekrytering har Prime Public Relations valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Ragnarsson på 0733 90 61 99.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-11-01. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I denna tjänst kommer bakgrundskontroll tillämpas på slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga