SJR · Publicerad 28 maj 2021

Vi på SJR söker nu ekonomiassistent som har jobbat med hela flödet inom kundreskontran. Kunden sitter i trivsamma lokaler i söderort och du kommer ha ansvar för olika distrikt och då kundreskontragruppen som består av 3 personer sitter på olika orter kan en del resande förekomma. Uppdraget är på 6 månader och med start så snart som möjligt med mycket stor chans till övergång till kunden därefter.

Arbetsuppgifter;

Man kommer ha ett övergripande ansvar för hela kundreskontran för distrikten vilket innebär b.la;
  • Avtalshantering
  • Hela fakturaflödet
  • Arbeta med osäkra kundfordringar
  • Inkasso och påminnelsehantering
  • Bokning av inbetalningar
  • Avstämningar
I tjänsten kommer man sitta nära verksamenheten och vara behjälplig kring frågor rörande kundreskontran både internt och även externt.

Lämplig bakgrund;


Vi söker dig som minst har en gymnasial utbildning inom ekonomi och har jobbat några år som ekonomiassistent och har förståelse för kundreskontran. Du har lätt för att sätta dig in i olika system och är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.

Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad, trivs i en föränderlig miljö där du får möjlighet att vara med och påverka processer och rutiner och se till att de blir mer effektiva. Du är kommunikativ och bidrar med positiv stämning. Du har även ett eget driv, tar egna initiativ och är serviceorienterad.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-06-30

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 juli 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga