SJR · Publicerad 21 jan 2020

Vill du arbeta på ett trevligt läkemedelsbolag? Nu söker SJR en redovisnigstung Business Controller med några års erfarenhet. Har du erfarenhet från controllerarbete och vill ha ett riktigt kul uppdrag? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

I den här rollen som Business Controller finns stor möjlighet att utvecklas, både som person och i din yrkesroll. Du kommer att ha en central roll mitt i verksamheten där du arbetar affärsnära och som spindeln i nätet. Du är ansvarig för budget, prognos och forecast. Men du arbetar också mycket med redovisning.

Du kommer att ha en nyckelroll på bolaget och med rätt driv och engagemang kommer du verkligen kunna göra skilnad.

Nedan är ytterligare arbetsuppgifter som ingår i rollen som Business Controller
  • Skapa standardrapporter och lättförståeliga styrkort för att möta förändrade behov
  • Vara delaktig i bokslutsprocessen och rapportering till koncernen
  • Säkerställa och driva datakonsistens på alla nivåer och inom de olika verksamhetsfunktionerna
  • Stötta Head of Business Control och ledningsgruppen med ad hoc-analyser och diverse simuleringar
  • Hantera och följa upp interna KPI:er
  • Externa marknadsanalyser
  • Kontinuerlig verksamhetsuppföljning och analyser
Vem är du?

Vi tror att en av dina drivkrafter är meningsfulla arbetsuppgifter ihop med att du är prestigelös och okomplicerad.

För att passa i rollen som Business Controller på detta bolag tror vi att du trivs i en dynamisk miljö och är nyfiken.

Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har controllererfarenhet, dessutom ser vi gärna att du har varit på ett större företag och arbetat med IT-relaterade projekt.

Det krävs i denna roll att du har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift, både på svenska och på engelska. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i Excel samt att du har väldigt god processförståelse för relevanta affärsverktyg.

För att passa i rollen som Business Controller lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och för rätt person finns verkligen utvecklingsmöjligheter. Dessutom är det ett bolag där man tar hand om sin personal och hela tiden tänker ur ett working-balance-tänk.

Här blir du minst sagt lika viktig som affärsidén

Viktig information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Uppdraget startar i början på februari 2020. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Business controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga