SJR · Publicerad 8 feb

Har du ett eller ett par års erfarenhet av arbete med fondadministration och vill fortsätta utvecklas i din roll som fondadministratör på ett spännande finansbolag? Då har vi tjänsten för dig!

Vår kund tillhandahåller tjänster och finanslösningar till fondbolag och andra finansbolag. Kontoret ligger centralt i Stockholm och du kommer att bli en del av en trevlig arbetsgrupp om 14 backofficemedarbetare. Totalt arbetar 35 personer på kontoret.

Om tjänsten
Som fondadministratör får du ett stort eget ansvar för det löpande arbetet i dina uppdrag från kunder som outsourcar sin administration av fond- och värdepappersportföljer. I dina arbetsuppgifter ingår bl. a. affärsregistrering, avstämningar och värdering av portföljer, andelshantering samt navkursberäkningar. Du kommer även att producera ställnings- och avkastningsrapporter, bokföringsorder, myndighetsrapportering och liknande rapporter.

Som fondadministratör har du daglig kontakt med kunder, depåbanker och andra motparter och kvalite i leveranserna är en grundläggande framgångsfaktor.

Vem är du?
Vi söker dig med ett eller ett par års erfarenhet inom bank och finans och du har goda kunskaper i finansiella instrument. Du har tidigare arbetat med administration av fonder och värdepapper och du känner igen dig väl i arbetsbeskrivningen ovan. Vi ser gärna att du har en universitetsutbildning inom ekonomi samt god systemvana, framförallt i Excel. I din roll ingår en mängd dagliga kontakter med kunder, deras anlitade förvaltare, depåbanker och andra motparter varför goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga. Då kvalitetskontroll och utredningsarbete är genomgående viktiga moment i ditt arbete är du noggrann och arbetar strukturerat. Arbetet kräver förmåga att både fokusera på detaljer samt besvara samtal från kunder eller kollegor, detta innebär att du behöver kunna hantera parallella arbetsuppgifter löpande.

Sök redan idag!
Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka då in din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval. Du söker enkelt tjänsten på www.sjr.se Har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus, 070 471 59 18.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget