SJR · Publicerad 8 okt 2019

Visst är du den vi söker? Är du snabb, förändringsbenägen och har arbetat minst ett år som ekonomiassistent? Är du dessutom okomplicerad och trivsam som kollega - då vill vi gärna träffa dig för detta konsultuppdrag med start omgående. Kunden sitter i trivsamma lokaler centralt och du välkomnas till ett härligt gäng kollegor.

Arbetsuppgifter;

Du kommer att jobba i stora flöden och huvudarbetsuppgifter är;
  • Kassabokningar
  • Avstämningar av bank och balanskonto
  • Utbetalningar
I tjänsten förekommer även en liten del inkassokontakt och övrig kontakt med kunder.

Vem söker vi;


Vi söker dig som har jobbat som ekonomiassistent tidigare med liknade arbetsuppgifter och du bör ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
Som ekonomiassistent hos oss önskar vi att du har god systemvana och har du jobbat i SAP är det en extra bonus. Du bör även ha goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

För att passa i rollen som ekonomiassistent bör du vara effektiv, flexibel och van att arbeta självständigt. Men det är också viktigt att du är en lagspelare som trivs ihop med andra människor.

Vi tror att du är en positiv och noggrann person som är du strukturerad och van vid ett högt tempo där du kan behöva växla fokus på korta premisser.

Viktig information;
Uppdraget är ett konsultuppdrag med start omgående och med anställning hos SJR. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga