SJR · Publicerad 17 apr 2020

Vi på SJR söker flera Företagsrådgivare till Almi Företagspartner med kontor i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som sträcker sig 6 månader fram med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

I rollen som Företagsrådgivare ingår det att:
  • Göra kredit- och riskbedömningar vid långivning till företag.
  • Svara för ekonomisk rådgivning till företag och privatpersoner.
  • Leda, planera och samordna verksamhet.
Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av bank. Du både pratar och skriver obehindrat på både svenska & engelska. Du har flera års erfarenhet av kreditgivning/kreditbedömning mot företagssidan och har du tidigare haft rollen som Företagsrådgivare så är det starkt meriterande.

Som Företagsrådgivare är det viktigt att man engagerar sig i varje kund, att man är utåtriktad och har en positiv attityd. Tjänsten passar dig som är lösningsorienterad och hellre ser lösningar än problem. Du är prestigelös och gillar att arbeta i team. Du bör även trivas i att arbeta i ett högt tempo i stressiga situationer med en hög arbetsbelastning. Utöver detta är du en snabblärd och positiv person som inte är rädd för förändringar i arbetssituationen. Du gillar även att få saker och ting gjorda.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Företagsrådgivare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga