SJR · Publicerad 1 apr 2021

Vi på
SJR har nu ett konsultuppdrag för dig som vill utvecklas vidare inom ekonomi.
Vi söker dig som har jobbat som redovisningsekonom i något år och är självständig i månadsbokslut till en trivsam koncern på Söder. Hos vår kund som är ett ledande bolag inom samhällsbyggnad får du i denna tjänst stora möjligheter att utvecklas inom koncernrapportering, analys och treasury. Detta är ett konsultuppdrag med stora möjligheter till överrekrytering till kund.

Arbetsuppgifter;

I
denna tjänst kommer du att jobba brett med koncernredovisning, analyser och treasury.
Kunden ger dig stora möjligheter att utvecklas inom detta, stötta vid fusioner av bolag samt att implementera nytt system. Dina uppgifter kommer b.la att vara;

Fakturera och stämma av intercompany

- Kassaflödesanalys

Koncernrapportering

Behjälplig vid årsredovisning

- FX
uppdatering

I denna
tjänst rapporterar du till Group Financial Controller och har mycket kontakt med de olika bolagen i Europa.

Vem
är du;


Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi alt. YH/KY och har jobbat med redovisning något år, är självständig i månadsbokslut och har förståelse för hela flödet. Du bör ha goda kunskaper i Officepaketet och framförallt Excel. Om du har jobbat i Ocra är det en merit men inget krav. I denna tjänst har du mycket kontakt både internt och externt vilket gör att det kräver att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att
trivas hos kunden bör du vara driven, ha lätt för att ta egna initiativ och vara prestigelös då du kommer få möjlighet att stötta i många olika uppgifter och projekt. Du är noggrann, strukturerad och har en hög arbetsmoral. Då kunden ser långsiktigt på denna tjänst kommer du få stöttning inom de områden du behöver, men för att snabbare komma in tjänsten ställer det krav på att du är snabblärd och effektiv.

Låter
det som du - Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.


Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Financial Controller i början av karriären till långsiktigt uppdrag
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga