SJR · Publicerad 8 okt 2021

Har du erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och rapportering från större bolag? Vill du bli en del av ett kompetent team som arbetar med varierande uppgifter? Då kan det vara dig vi söker.

Detta är ett konsultuppdrag hos vår kund som är ett större försäkringsbolag med kontor centralt i Stockholm. Uppdraget är på 1,5 år med start i november. Anställningsgraden är flexibel mellan 75-100 procent. Viss flexibilitet mellan hemarbete och kontor kvarstår efter pandemin.

Om jobbet
Som Financial Controller arbetar du med kvalificerat redovisningsarbete med svenska bolag och filialer i koncernen. Rollen innebär bolagsansvar för tilldelade bolag med löpande bokslutsarbete och rapportering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för månads-, kvartals och årsbokslut samt årsredovisningar
  • Delta i rapportering till moderbolaget
  • Inkomstdeklarationer och momsdeklarationer
  • Vara delaktig i redovisningsrelaterade projekt
  • Bistå med ekonomisk information till interna intressenter
  • Vara kontakt till revisorer
  • Sköta myndighetsrapportering
  • Ad hoc uppgifter relaterade till redovisningsfunktionen
Bakgrund och kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning. Erfarenhet av liknande tjänst i minst 3 år där du utfört kvalificerat redovisningsarbete enligt K2 och K3 samt rapportering enligt IFRS är ett krav. Har du tidigare arbetat med Agresso eller Cognos är det meriterande och vi förutsätter att du är van användare av Excel. Erfarenhet av Volters Klyvers är ett plus, men inget krav. Då tjänsten innebär mycket kontakter förväntar vi oss att du har god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift på svenska och engelska. Kan du även andra nordiska språk är det en fördel, men inget krav.

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att skapa kontakt och samarbeta med andra samt att du är kommunikativ, flexibel och förtroendeingivande. Vidare är du analytisk och målinriktad med en förmåga och vilja att arbeta operativt och strategiskt medan du självständigt driver ditt arbete framåt. Fokus på verksamheten och ett proaktivt förhållningssätt är en självklarhet för dig samt att du är positiv till förändrings och utvecklingsarbete.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helena Öberg på 076-6471603. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-11-07.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga