SJR · Publicerad 2 juni 2021

Nu söker vår kund, med kontor på södra delen av Stockholm City, en Financial Controller till ett längre föräldravikariat men med start omgåede. Som de flesta andra arbetar man just nu hemifrån och en introduktion till rollen kommer att ske digitalt. Kunden vill att du börjar omgående och uppdraget kommer att pågå till december 2021.

Om rollen:

Som Financial Controller hos vår kund kommer du att arbeta på ekonomifunktionen i en utvecklande och varierande tjänst med många kontaktytor. Du blir en av två controllers och inom teamet finns stor utvecklingspotential av både controllerfunktionen och av rollen under den fortsatta tillväxtresan. Det moderna kontoret är beläget centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter

För att lyckas i den här rollen behöver du ha lite erfarenhet från fondverksamhet och det är meriterande om du även arbetat till viss del med redovsining. Du behöver vara på en hög nivå inom Excel. Dessutom är det viktigt att du förstår de ekonomiska flödena och har en stark analytisk förmåga.

Nedan är vidare vad som ingår i rollen:
  • Projekt och uppföljning
  • Analys och prgnos
  • Utveckla bolagets rapportering
  • Mycket systemadministration och arbete i de olika systemen
  • Hantera stora datamängder och flöden
Utöver det som nämns ovan måste du vara van att arbeta processorienterat, kunna hantera stora datamängder och vara en mycket god kommunikatör, både på svenska och engelska. Det är viktigt att du trivs i miljöer där tempot ibland är högt och då kunna strukturera och prioritera i ditt arbete. Självklart håller din leverans alltid hög kvalitet och du vill utvecklas inom din roll som Financial Controlller.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en kandidatexamen eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst 3 års relevant erfarenhet från en liknande tjänst inom någon jämförbar verksamhet. Vi förutsätter att du är en avancerad användare av Excel och är van att skapa Power Point presentationer. Erfarenhet av BI-verktyg är ett stort plus. Vi räknar med att du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du självgående och strukturerad med en hög arbetskapacitet samt van att leverera mot deadlines. Du är noggrann och lösningsfokuserad med en stark analytisk förmåga. Det är naturligt för dig att stötta andra samtidigt som du slutför uppgifter självständigt. Du har ett flexibelt förhållningssätt och ett öppet sinne samtidigt som du har respekt för integritet. Vi letar efter en proaktiv och nyfiken person med hög ambition och en stark vilja att växa i rollen och med bolaget.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Hultberg på 0766471641. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-06-20.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJRAtt arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Financial controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga